Nyheter

Nyheter

Nyheter

Sommergraderingen for alle partier blir søndag 6. september i konferansehallen til Letohallen. Dette sikrer at vi på alle måter kan følge FHI sin smittevernsveileder for idretten. Det blir også mulighet for foreldre til å kunne se på graderingen fra lang avstand. Dette er et arrangement og vi vil sannsynlig ikke overstige 200 personer. Gjør vi det så blir det stopp ved inngangen for foreldre og foresatte.

Graderingen før sommeren ble avlyst pga. Coronasituasjoen og denne graderingen kommer derfor...

19/08/2020

Daglig leder i Kiwi Maura, Tom Bergestuen har i dag inngått avtale som hovedsponsor av Øvre Romerike Budosenter. Avtalen har en toårig varighet med en total verdi på kr. 10.000.  ØRBS har nå fått en fin partner for videre utvikling av tilbudet til barn og unge på Øvre Romerike.

Det er med stor glede at vi på få dager har fått en lokal butikk som sponsor og som aktivt vil være med å bidra til hjelpe klubben i en vanskelig tid og være med på å sikre et fremtidig godt treningstilbud t...

Øvre Romerike Budosenter ønsker velkommen til FighCamp 3-6 august med landslagsutøver Richard Andre Ordemann.

Treningene vil bli holdt i Budosenteret sine lokaler i Letohallen.

Det er også åpent for utøvere fra andre klubber å melde seg på.

Det blir to treningsøkter hver dag i mandag - torsdag:

Morgen økt:          10:00 - 12:00

Ettermiddagsøkt: 13:30 - 15:30

Egenandel for treningen er Kr. 350,- for ØRBS utøvere og kr 700,- for utøvere fra andre klubber. Dette for tilsammen 8 treningsøk...

05/06/2020

Øvre Romerike Budosenter stilte for første gang i et E-Stevne Karate Kata i Norge. Vi stilte med hele fem utøvere og vi fikk sølv og bronsje, samt nyttig erfaring og inspirasjon til videre trening med konkurranse kata.

Norges Kampsportforbunds aller første e-stevne i kata er avsluttet. Over 60 utøvere fra 18 klubber har konkurrert, Kim Thien Vu, som også trener American Moo Duk Kwan på Minnesund vant sølv (18,56 poeng). Eva Mathiesen vant bronse (17,80 poeng). Deretter ble det femteplass på Yen Nhi V...

Det var under World Open Championship i Kata (mønster) med over 400 deltagere fra 19 land Eva Maria Mathisen hentet sølvet hjem til Øvre Romerike Budosenter. Gullet gikk til Marin Villanucci fra Argentina og bronsjen gikk til David Enright fra Irland.

Vi gratulerer også mye til vår søsterklubb Lauåsen IF, Moo Duk Kwan, som  stilte med flere utøvere og tok hele tre medaljeplasser. Geir Rune Teigen tok gull i sin klasse,  Oskar Andersen sølv og Janne Natalie Andreassen bronse. Dette satte stilarten Amer...

14/05/2020

Styret i ØRBS har besluttet å åpne for trening fra mandag 18. mai. Vi gjennomfører en testperiode i mai, før vi går i ordinær drift med treningsavgift fra juni. Treningen skal gjennomføres i henhold til Norsk Kampsportsforbund sine retningslinjer, samt våre interne retningslinjer knyttet til trening i Korona perioden, sier Tor Arne Sandholt, styreleder i ØRBS


12. mai oppdaterte Norges Kampsportforbund retningslinjer for kampsporttrening i korona-perioden INFO

Alle i risikogruppe frarådes å delta på tr...

29/04/2020

Innkalling til digitalt årsmøte i TEAMS for Øvre Romerike Budosenter 

Dato: Onsdag 13. mai
Klokkeslett: 19.00
Sted: TEAMS

Påmelding må gjøres ved å sende mail til budosenteret@gmail.com

Du må oppgi navn på medlem som skal delta. Du må være betalende medlem, samt over 15 år for å være stemmeberettighet. Du vil deretter få tilsendt en møteinnkalling på programmet TEAMS.


Agenda

1. Godkjenne de stemmeberettigede.

2. Velge dirigent(er).

3. Velge protokollfører(e).

4. Velge to medlemmer til å underskrive pro...

28/04/2020

Øvre Romerike Budosenter takker Leto Eiendom ved Daglig leder Lars Kjell Tomren og Eiendomssjef Trond Ola Rynning for en svært hyggelig gest i en vanskelig tid.

Leto Eiendom har valgt å avstå fra husleie i neste periode inntil støtteordninger og eventuelt andre tilskudd er avklart. Det betyr at vi blir fakturert, men kan la være å betale kommende husleie inntil situasjon er mer avklart.

Vi er som klubb er opptatt av å ha en åpen og transparent dialog om situasjonen og ØRBS håper på støtte fra kommunen...

Daglig leder i Tungbilskolen, Bjørn Johan Haugen har i dag inngått avtale som hovedsponsor av Øvre Romerike Budosenter. Avtalen har en treårig varighet med en total verdi på kr. 45.000.  ØRBS har nå fått en solid partner for videre utvikling av tilbudet til barn og unge på Øvre Romerike.

Det er med stor glede at vi på få dager har fått en så solid og engasjert sponsor, som aktivt vil være med å bidra til hjelpe klubben i en vanskelig tid og være med på å sikre et fremtidig godt treningstil...

Øvre Romerike Budosenter avviklet all trening i lokalene i Letohallen 12.mars pga. restriksjoner knyttet til Covid-19 epidemien. Vi er nå i en situasjon hvor vi har løpende utgifter til lokaler, samtidig som vi ikke har inntekter. Styret besluttet å stoppe fakturering av månedlige treningsavgifter, siden det ikke er mulig å tilby noen trening innen Olypisk World Taekwondo, Amerikan Moo Duk kwan Taekwondo, NinjaKids eller Brazilians Jiu-Jitsu til våre over 300 medlemmer.

Vi har...

Please reload

Nyhetsarkiv
Please reload

Våre sponsorer

Vi trener på LetoHallen. 
Kjør forbi Puls, rundt hjørnet på kortsiden. Da ser du oss!

  • White Facebook Icon

Du kan ringe klubbens leder Tor Arne Sandholt 
på mobil 905 63 106

© 2019 Øvre Romerike Budo Senter