top of page

Trenere og nøkkelpersoner

Margret Oliveros Einarsdottir
1. Dan

Sensei Margret trener NinjaKids.

Pål Erik Ruud
9. Dan

Grand Master Pål-Erik Ruud bodde og trente under Master Charles Graham i 1985/86. Pål-Erik ble gradert til 1. Dan sort belte i september 1986 kort tid etter sin hjemkomst til Norge. Charles Graham, Mick Lawrence og Brian Smirk kom over fra USA og gradere Pål-Erik på låven til Ruud i Eidsvoll. Charles Graham lærte Tae Kwon Do Moo Duk Kwan fra Forrest G. Blair. Blair var elev av vår stamfar som heter Eugene H. Perceval Jr. Perceval trente Moo Duk Kwan i Korea på 60 tallet. I desember 2021 ble Pål-Erik forfremmet til 9. Dan Grand Master.

David Nymoen
6. Dan

Master David Nymoen sitter i styret i Øvre Romerike Budosenter som nestleder og økonomiansvarlig. Han har svært gode ferdigheter innen tradisjonell taekwando og har i tillegg vært konkurranseutøver i WTF Kamp. Han er nå hovedansvarlig for graderingspensum.

Terje Choi Førsund
6. Dan

Master Terje Choi Førsund har i en årrekke sittet i styret i for Taekwondo WTF Norge. Han har også erfaring som annerkjent internasjonal dommer og har tidligere sittet mange år som leder av klubben. Han er nå styremedlem i Øvre Romerike Budosenter og har ansvar for pensum i svartbeltegradering.

Inge Gammelli
4. Dan
99695552

Master Inge Gammelli har trent kampsport i til sammen over tyve år, og har gjennom jobben også erfaring i konflikthåndtering, eskorte m.m. Han har også vært aktiv konkurranseutøver. Han vil med jevne mellomrom holde treninger for ungdom og voksne

Kristoffer Torseth
4. Dan

Master Kristoffer Torseth er hovedtrener for konkurransepartiet og har selv vært konkurranseutøver.  Opp gjennom årrene har klubben hatt 7 forskjellige utøvere som har deltatt i Jr/SR EM/VM/OL-kvalik og i Rio OL 2016. Han sitter i styret i ØRBS og er treneransvarlig.

Tina Røe Skaar
4. Dan

Master Tina Røe Skaar er en svært aktiv og målrettet jente som drives av konkurranseinstinktet og staheten. Hun har vært landslagsutøver i WTF Taekwondo Norge i mange år og er Norges eneste taekwondoutøver som var kvalifisert til OL i Rio sommeren 2016. Tina er ansvarlig for Fokusgruppa som er helgesamlinger for de mest aktive kamputøverne. 

Tor Arne Sandholt
5. Dan
90563106

Master Tor Arne Sandholt er styreleder for ØRBS. Han er hovedtrener for ungdom og voksne i tradisjonell Taekwondo på mandager. Tor Arne har trent boksing, Karate, Kung fu og Taekwondo i tilsammen over 20 år. Mobiltelefon 9056 63 106

Robert Sæbø Nilsen
4. Dan

Master Robert Sæbø Nilsen har bakgrunn for ulike kampsporter og har trent både tradisjonelt og konkurransekamp. Han er hovedtrener for ungdom og voksne i tradisjonell Taekwondo på onsdager og har også treninger med jevne mellomrom for konkurranse partiet.

Tor Vidar Norbeck
3. Dan
90590682

Sensei Tor Vidar Norbeck har hovedansvaret for barnepartiet på mandager og torsdager. Han er en aktiv og dyktig utøver innen Tradisjonell Taekwondo.

Yen Nhi Vu
3. Dan

Sensei Yen Nhi Vu er hovedtrener for NinjaKids. Hun har de siste årene vært ei aktiv og dyktig konkurranseutøver på kamppartiet, samtidig som hun har trent mange år tradisjonelt Taekwondo. Hun er en svært teknisk dyktig utøver og vil kunne bidra med mye med å lære opp de minste av våre utøvere

Eva Mari Mathisen
1. Dan

Sensei Eva Mari Mathisen er hovedtrener for kata. Hun er ei aktiv utøver som har mange treningstimer i uken. Eva er ei dyktig teknisk utøver innen tradisjonell Taekwondo, Kata og har også erfaring fra kamptrening.  Hun har mye kunnskap om sporten og kan bidra godt med å lære opp barna.

Danilo Petrovic
1. Dan

Sensei Danilo Petrovic er en erfaren utøver og svært god kamptrener. Han er hovedtrener for Brasiliansk Jiu-Jiutsu

bottom of page