top of page

Blog

Tusen takk og kjemp kampen videre for barn og ungdom


Nå det ett år siden koronatiltakene startet i Norge og jeg husker vi tenkte - Hvordan i all verden skal vi og våre nærmere 300 medlemmer komme oss igjennom dette. Øvre Romerike Budosenter har i disse 12 månedene av pandemien kun hatt ett dokumentert smittetilfellet og ingen andre utøvere har blitt smittet på trening.


FHI sier til Dagbladet idag at de fleste smittede er nærkontakter til andre smittede, og blir dermed smittet hjemme (40 %), på private arrangementer (14 %), på jobb (12 %), på barnehage eller skole (7 %) og organisert fritidsaktivitet (2 %). For 12 % var antatt smittested ukjent (Dagbladet, 10. mars 2021).


Når kun 2% er smittet gjennom organisert fritidsaktivitet viser det hvor viktig og riktig det har vært å holde treninger åpne for barn og ungdom. Vi kan gi en spesiell takk til Eidsvoll kommune og kommune legen for at de har holdt hodet kaldt og hjerte varmt gjennom hele 12 måneder.


Vi vet hvor utfordrende det har vært for trenere, frivillige i andre roller, utøvere, foreldre og sponsorer, med skiftende tiltak og kontinuerlig justering av smitteveiledere i Øvre Romerike Budosenter. Alle fortjener derfor en applaus og stor takk for den frivillige innsatsen som er gjort og for den innsatsen som kommer til å bli gjort til pandemien er over. I tillegg har vi fått gjort en betydelig oppgraderinger av våre lokaler og har nå en unik mulighet til å utvikle et enda bedre tilbud enn før pandemin startet.


Trenerne har holdt treninger i gang under pandemien og bidratt positivt til barns og ungdoms psykiske og fysiske helse. Dette er hverdagshelter, som bevist tok et valg om at tilbudet skulle opprettholdes, selv innenfor et strengt regime av smittevern.


Tusen takk!


Med vennlig hilsen

Øvre Romerike Budosenter


Tor Arne Sandholt

LederComments


Arkiv
bottom of page