top of page

Blog

Sølv og bronsje til ØRBS i E-Stevne Karate Kata 2020


Øvre Romerike Budosenter stilte for første gang i et E-Stevne Karate Kata i Norge. Vi stilte med hele fem utøvere og vi fikk sølv og bronsje, samt nyttig erfaring og inspirasjon til videre trening med konkurranse kata.

Norges Kampsportforbunds aller første e-stevne i kata er avsluttet. Over 60 utøvere fra 18 klubber har konkurrert, Kim Thien Vu, som også trener American Moo Duk Kwan på Minnesund vant sølv (18,56 poeng). Eva Mathiesen vant bronse (17,80 poeng). Deretter ble det femteplass på Yen Nhi Vu (19,7 poeng), Per Storm Johannessen (16,48 poeng) og Johannes Furu (16,48 poeng).

Det var et historisk stevne for Øvre Romerike Budosenter. Med to medaljer i Karate Kata, så betyr det at ØRBS nå har flere medaljeutøvere både i Taekwondo, Brasiliansk Jiu-Jitsu og Karate. Vår visjon er å lære og ta det beste fra alle stilarter og det er derfor ekstra hyggelig å se at vi nå også viser at vi kan prestere i Kata. Det blir nå spennende å se om vi kan videre utvikle Karate Kata, som vi har gjort i over 30 år innen World Taekwondo Olympisk kamp, sier Tor Arne Sandholt, styreleder i Øvre Romerike Budosenter.

Arkiv
bottom of page