top of page

Blog

Øvre Romerike Budosenter er nå en av Norges beste Taekwondoklubber


Med 23 medaljer og andre plass blandt Norges beste klubber under Norges Cup og Østlands Cup i helgen stormer Øvre Romerike Budosenter frem som en av de beste Taekwondoklubbene i Norge.

Helgens stevne i Apalløka Idrettshall i Oslo var en storslagen suksess for ØRBS. Det var 22 utøvere i aksjon på matta, en i to klasser. Seks av utøverne i barneklassene, fem av dem var debutanter! Resultatet ble 12 Gullmedaljer, 6 Sølvmedaljer, 5 Bronsemedaljer. Bak disse resultatene ligger det både en laginnsats i klubben, og en sterk individuell innsats fra våre lærevillige og modige utøvere.

I helgen har vært så mange sterke prestasjoner i dag at det er umulig å ikke la seg dypt imponere.

Jeg er kjempestolt av hele gjengen, fra utøvere og coacher til heiagjengen på sidelinjen og tribunene!, sier Kristoffer Thorseth, hovedtrener for Konkurransepartiet.

Øvre Romerike fikk også tre nye coach lisenser; Tim-Robin Bjerke, Kevin Blaker og Tom Talgø, med Ragnar Talgø og Tor Arne Sandholt fikk fornyet sine lisenser.

Øvre Romerike Budosenter har hatt en fin økning i rekruttering de siste årene og langsiktig innsats fra frivillige trenere over flere år, samt et betydelig økt treningstilbud har vært med på å føre til disse gode resultatene, sier Tor Arne Sandholt, leder i Øvre Romerike Budosenter.

Arkiv
bottom of page