top of page

Blog

Bronsje i Berlin Open til Øvre Romerike Budosenter


Bilde: Bronsjevinner Kevin Blaker

Berlin Open er et bra stevne med mange gode utøvere, og årets stevne ble avholdt den 27 april. Team ØRBS var representert ved Tim-Robin Bjerke-Vatsøy og Kevin Blaker, og coacher Frode Blaker og May-Britt Bjerke.

Tim-Robin fikk en langt fra optimal inngang til stevnet, med sykdom i ukene i forkant. Det ble derfor for god motstand til å vinne. Til tross for sykdom gikk han likevel godt og kontrollert gjennom hele kampen, en kraftanstrengelse i seg selv tatt i betraktning nedsatt form

Kevin gikk en jevn første kamp, og vant til slutt etter en tempo økning siste 30 sekundene.

Den andre kampen var også jevn i de to første rundene, før Kevin snudde om på taktikken sin og gjorde nesten som han ville. Kampen endte dermed med 20 poeng i gap i slutten av tredje runde, og Kevin vant kampen på overlegenhet. I semifinalen møtte han en rutinert utøver som har deltatt i en rekke globale stevner, og selv om han fortsatte de gode taktene måtte Kevin se seg slått. Bronsemedaljen var dermed sikret på første forsøk i Berlin Open!

Hovedtrener Kristoffer Torseth er godt fornøyd med både utøverne og coachene etter innsatsen i Tyskland, og vil særlig fremheve den stå-på viljen som begge utøvere demonstrerer i sine kamper. Tim-Robin gjør en god figur til tross for sviktende form, og Kevin gjør tre gode kamper mot utøvere som har helt andre konkurransemuligheter enn vi har i Norge. Det er bare å gratulere!

Arkiv
bottom of page