top of page

Blog

Velkommen til Taekwondo graderingshelg 15-16 juni på Army Days


Sommergraderingen for alle partier er søndag 16 juni. MMA-pioneren Thomas "Moon Lee" Hytten kommer til oss lørdag 15. juni Kl 10.00 – 12.30 i graderingshelgen og holder åpen trening for alle utøvere 13år+. Denne treningen blir på Budosenteret. Møt opp for en lærerik treningsøkt.

Graderingen for alle partier blir søndag på området til Army Days, Ravinevegen 23, Gardermoen. Innkjøringen blir skiltet. Du finner også mer info på www.armydays.no​

Program lørdag 15. juni på Budosenteret

Kl 10.00 – 12.30 MMA trening med Thomas «Moon Lee» Hytten Oppmøte kl 09.45

Den norske MMA-legenden begynte å gå amatørkamper helt tilbake i 1998 og gikk mange kamper før han proffdebuterte fem år senere. Sammen med blant andre Joachim Hansen og John Olav Einemo regnes Hytten som en av de fremste pionerene og legendene i norsk MMA-historie. De siste årene er knockouten mot tidligere UFC-fighter Per Eklund høydepunktet for den sympatiske fighteren fra Oslo Fight Center.

Program søndag 16. juni på Army Days (Gardermoen) Kl 10.00 – 11.30 Gradering for NinjaKids 5-7 år Oppmøte Kl 09.30

Kl 12.00 – 16.00 Gradering for Barn 8-12 år, Ungdom/Voksne og konkurransepartiet Oppmøte Kl 11.30

Det kommer som vanlig til å bli mange spennende utfordringer med knusing av stein, sparking av planker, nye utfordringer og selvfølgelig mye kampsport. Vi har også et lavvoområde med salg av pølser, toast og drikke. Her er det benker, bord for familie og venner, men ta gjerne med noe å sitte på da vi er mange.

Huskeliste - Drakten blir sikkert møkkete, så ta med en pose eller lignende som den kan ligge i på vei hjem - Har du et par slitne joggesko, bruk dem! Joggesko må de ha på seg, og møkkete vil de bli! Ekstra sokker og klær for hjemreisen er lurt! (det er vanntank der, som også kan brukes til litt avspyling før hjemreise!) - Ta med litt mat og drikke (det er også mulighet for å kjøpe mat på området) - Ta gjerne med et håndkle - Foresatte og venner kan med fordel ta med noe å sitte på - Sjekk værmeldingen, kanskje smart med paraply eller solkrem - ett av to!

Forutsetning for gradering er at du er ajour med betaling av treningsavgift.

Prisen for gradering er kr. 350 og betales med VIPS / bankterminal ved fremmøte.

Velkommen til gradering i American Taekwondo Moo Duk Kwan.

Arkiv
bottom of page