top of page

Blog

Gull og totalt fire medaljer i Brussel Taekwondo  Tournament 2018


Magnus Sandholt vant Gull i Brussel Indoor Tournament 2018

Øvre Romerike Budo Senter stilte med seks utøvere i turneringen som ble holdt i Palais du Midi i Brussel denne helgen. Medaljeopptellingen viser et gull, et sølv og to bronse, samt masse nyttige erfaringer vi kan bygge på for å gjøre matta utrygg for de neste vi møter. 

Det ble Gull til Magnus Sandholt etter 19-12 seier i finalen mot en Belgisk utøver. Kampen holdt høyt tempo og første runden gikk dobbelt tid pga at tidsmålingen ble stoppet. 

Sølvet gikk til Dennis Tuft som også gikk mot en Belgisk utøver. Det ble dessverre tap i finalen 24-20 etter noe etter vår mening merkelig dommeravgjørelser som ble avgjørende. Dennis gikk sin beste kamp noen sinne.

Bronse gikk til Christofer Sandholt etter en semifinale mot Storbritannia som endte 13-5. Masse fint å bygge videre på fra en innholdsrik kamp med flere kreative hodespark, som dessverre ikke ble poenggivende. Tim-Robin Bjerke vant også bronse. Han møtte Belgia i semifinalen og kjempet til siste slutt i en kamp som endte 17-5 til Belgia. Fin kamperfaringer fra en kamp som fort kunne endt annerledes poengmessig!

Kevin Blaker møtte sterk motstand fra en fransk utøver og kampen endte med "pointgap" til motstander med 6-28, men fikk fin erfaring.  Balder Johansen fikk et surt tap med 10-7. Motstanderen skorte poeng etter kal-yeo (kampstopp), som ikke ble annullert. Kampen skulle i rimelighetens navn gått Balders vei. Veldig bra kjempet av Balder, sier Kristoffer Torseth, hovedtrener for kamp.

Robin Bastian Johansen  gikk for Tøyen og møtte en nederlender som kom på 3.plass i Paris Open tidligere i høst. Han hadde god kontroll på kampen til det siste halvminuttet, før Nederland stakk av med seieren på 12-6.

ØRBS teamet besto av hele 20 stykker med utøvere, coacher og foreldre. Kristoffer Torseth, Ken Johansen og Frode Blaker coachet under turneringen.

Arkiv
bottom of page