top of page

Blog

Norgesmester, to sølv og en bronsje til Øvre Romerike Budosenter


Foto: Carmela Canuel Torseth

Det ble fire medaljer av fire medaljekandidater fra Øvre Romerike Budosenter etter en meget solid innsats fra utøverene i helgens Taekwondo NM i Trondheim. Tom Talgø ble Norgesmester, Anders Nannestad og Tim-Robin Bjerke-Vatsø vant sølv og Kevin Blaker vant bronsje.

Det var også flott coach- og støttearbeid fra Ken Johansen og Frode Blaker, sier Kristoffer Torseth , hovedtrener i kamp. Vi må også berømme supporterne for knallbra innsats fra tribunene, Alt dette gjorde helgens stevne til en udiskutabel suksess for Øvre Romerike Budosenter sin del.

Det var også veldig gøy å se at Robin Bastian Johansen som gikk for Tøyen lyktes i å hente hjem en medalje etter seier i bronsefinalen. Etter et surt tap i semifinalen med en utilsiktet knock-out var seieren høyst fortjent!

Arkiv
bottom of page