top of page

Blog

Øvre Romerike Budosenter tok med seg ett gull og to sølv fra stort internasjonalt stevne i Danmark


Øvre Romerike Budosenter (ØRBS), stilte i år med tre deltagere og tok tre av tre mulige medaljer. Balder Johansen 11 år Gull, Kevin Blaker 14 år Sølv og Elen L. Skar 12 år Sølv. De gikk gode kamper, ga alt og bidro til at klubben hevet seg høyt på resultatlisten. ØRBS ble nr. 12 av 62 klubber, som er et sterkt resultat, sier stevne Coachene Ken Johansen og Frode Blaker fornøyd og ser frem til flere spennende stevner i høst.

Hvert år arrangeres Wonderful Copenhagen i Danmark. Det er et stort stevne med høyt nivå og i år fikk kun A – utøvere lov til å delta. A utøver står for Advanced. Man må blant annet være A utøver for å kunne gå NM og Nordisk Mesterskap.

Balder Johansen er strålende fornøyd med gullet og innsatsen. «Jeg sa til Coachen før finale kampen at jeg trodde jeg skulle klare å ta gull og heldigvis klarte jeg det» sier Balder stolt. Han fulgte kampplanen selv om motstanderen var veldig offensiv. Balder holdt linjen og tok jevnt poeng hele kampen gjennom som endte med Gull og 19-2 i poeng.

Kevin Blaker Syntes det var fint i Danmark og på Wonderful. ¨Det var mange bra kamper og utøvere sier Kevin. For min del gikk det bra, det var en fin opplevelse. Jeg vil gjerne tilbake dit neste år også¨.

Elén L. Skaar «Jeg hadde det veldig gøy, det var spennende å se hvordan nivået er på utøverne utenfor Norge». Det var et stort stevne og første gang for meg i Danmark, sier Elén, godt fornøyd med egen innsats.

Utøverne har trent godt i hele sommerferien og forberedt seg best mulig. I tillegg til de vanlige treningene har de i sommer fått god hjelp av Robin B. Johansen, som selv er aktiv utøver på høyt internasjonalt nivå. Robin deltok blant annet nylig på President Cup i Athen, verdens største stevne etter OL og VM, der kun verdenseliten deltar.

Utøverne har over flere år trent jevnt under ledelse av Kristoffer Torseth, hovedtrener for kamp i ØRBS. I tillegg har ØRBS i samarbeid med OL- og Landslagsutøver Tina Røe Skaar hatt jevnlige samlinger med de mest avanserte utøverne i tillegg til de ordinære treningene. Dette grunnlaget har i år ført til mange gode medaljeplasseringer i Norge og andre internasjonale stevner. Vi er veldig fornøyd med utviklingen og ser frem til fortsettelsen, avslutter Kristoffer.

Arkiv
bottom of page