top of page

Blog

Flott innsats og mange medaljer i Lomma Cup i Malmø


Med et reisefølge på tretti stykker med utøvere, Coacher og foreldre reiste Øvre Romerike Budosenter i helgen ned til Lomma Cup i Malmø. En lang biltur på ca 130 mil tur/retur. Dette er en stor internasjonal taekwondoturnering med over 600 deltagere fra både Sverige, Danmark, Norge og Tyskland.

Lomme Cup er en turning hvor både topputøvere og de med mindre erfaring kan delta. Det ble tre gull og 2 sølv og masse nyttig erfaring på hele 11 utøvere fra Øvre Romerike Budosenter.

Resultater for ØRBS i Lomma Cup

Tina Røe Skaar - landslaget (gull)

Celine Linnea Sørgården Hatlen (gull)

Tom Talgø (gull)

Kevin Nilsen Blaker (sølv)

Markus Storm Johannessen (sølv)

Tim Robin Bjerke, Adrian Mathisen, Håkon Amandus Gran, Christofer Sandholt, Erikas Naujalis og Robin Bastian Johansen (gikk for Tøyen) gjennomførte også flotte kamper og tar med seg masse erfaring hjem fra et internasjonalt stevne.

Arkiv
bottom of page