top of page

Blog

Master Luis Thompson er medforfatter i en ny bok om mobbing


Master Louis Thompson, som besøkte oss under 30 års feiringen i augst er en av medforfatterne i en ny bok serie kalt BULLYPROOF, som blir gitt ut i oktober. Boken handler at MOBBING er ikke problemet, men det er effekten av mobbing som er problemet. Og mens skoler og regler og lover kan endres for å forsøke å bidra til å dempe denne type handlinger er det til slutt vårt eget ansvar å styrke oss selv og våre barn.

Da Louis var liten, ble han mobbet. Han ble spyttet på og gjort narr av fordi han hadde et gap i fortennene sine og han hadde store føtter for sin størrelse. De gjorde narr av hans navn Louis. De kalte han Louise, Lou -a **, Louisiana. «jeg pleide å hate mitt navn, og liker ikke mye om meg selv. jeg satt ut i hjørnet av klassen og holdt for meg selv. jeg liker ikke å jobbe med andre barn fordi det var vanskelig å finne en felles plattform. jeg fikk ikke lov til å spille organisert idrett som en gutt, så jeg visste ingenting om baseball, fotball eller basketball. jeg var ventet å være i kirken, og i alle kirke funksjoner fordi min far var prest» sier Thompson

Han var annerledes. Men fra en tidlig alder hans far lærte Louis kampsport, og da han fortalte faren om hva som foregikk på skolen fortalte han meg til å stå opp for meg selv. Ting ble verre før de ble bedre, men snart begynte folk å ønske å være hans venn og henge ut med han. Louis sier «Jeg var ikke lenger kjent av Louise. Jeg ble nå kalt "Bruce Leroy" og "Kung Fu Lou."»

Kampsport ga han en følelse av trygghet som han manglet. Det er ikke bare lærte meg å forsvare seg, men hvordan å slippe løs sin vrede på den rette måten.

Men dette er ikke ingenting i forhold til hva folk går gjennom i dag. Mobbing vil aldri helt forsvinne. Det er en fasett av menneskelig atferd. Men det vi kan gjøre er å styrke våre barn, hverandre og oss selv for å kunne være motstandsdyktig mot mobbing, egentlig, bli "BULLYPROOF." ("Skuddsikker)", sier Thompson

Jeg er så stolt av å være sammen med 11 andre stjerner i denne boken, en del av en serie som vil dele hvordan ulike ledere "BULLYPROOFER" barna sine. Forfatterne er kampsport instruktører, trenere, psykologer, lærere, adferdsterapeuter, og vanlige mennesker. Vi har til og med ledende autoriteter i Bully Prevention.

Det er ingen som har den "riktige" strategien, men de har alle det samme målet: å slippe løs helten på innsiden av barnet.

Arkiv
bottom of page