top of page

Blog

ThaiBoksing med Tor Olav Hauge som en del av Taekwondo graderingen


Som en del av graderingen for barn med rødt belt og oppover samt ungdom/voksne blir det en spesial økt på lørdag 11. juni Kl 16.00 - 1800

Tor Olav Hauge er hovedtrener for Thaiboksing og er en svært dyktig instruktør som vi nå har glede på Øvre Romerike Budosenter.

Dette blir en god økt med mye energi og det blir nok en smak både på ThaiBoksing og MMA Tor Ola ble norgesmester i Thaiboksing i 2010 og var i 2012 var han trener for det grønne laget i programmet "Norges beste fighter" på Viasat TV, som ble innspilt i Thailand. Vi gleder oss til god økt på lørdag. Nedenfor kan du se finalen i Norges beste Fighter fra 2012. Og kanskje blir det kåring av ØRBS beste fighter på graderingen ...:-)

Arkiv
bottom of page