top of page

Våre treningspartier (timeplan ligger her)

OBS: Tidspunktene her er feil, se tider på førstesiden. Siden blir oppdatert straks!

NinjaKids

Dette er partiet for de aller yngste fra skolestart frem til 8 år. Treningene har fokus på lek med kampsport, motorikk, styrke, tøyning og grunnleggende taekwondoøvelser.  Barna følger ikke en tradisjonelt pensum for gradering til belter. De får en rød stripe for hvert halvår de har trent og den symboliserer den erfaringstiden de har fått med seg på NinjaKids. Tradisjonell belte gradering skjer fra 8 år alderen og de kan da velge et løp med Taekwondo WTF kamp eller tradisjonell Taekwondo trening. Treningen er på tirsdager kl 18:00 -19:00.

Taekwondo - barn (8-12 år)

Tradisjonell Taekwondo og selvforsvar for barn 8-12 år trener tre ganger i uka. Dette er god og hard trening, og vi jobber med gode holdninger ift andre utøvere og trenere.

Treningstider

- Mandag 18:00 til 19:30. Trening for alle beltegrader.

- Onsdag 17:30 til 19:00. Trening for fargebelter.

- Torsdag 18:00 til 19:30. Trening for hvitbelter

Taekwondo - ungdom og voksen

Ungdom og voksne trener sammen, og har fokus på selvforsvar, slag og spark, stresshåndtering, med masse mer. Et godt, tilpasset program settes opp.

Treningstider

- Mandag 19:30 til 21:30

- Onsdag 19:00 til 21:30 

Olympisk Konkurransekamp

Team ØRBS har i en årrekke fostret frem små og store konkurranseutøvere, også i verdensklasse. Flere av klubbens utøvere har deltatt i EM, VM og sågar nå snart i OL!

Denne formen for taekwondo krever hurtig reaksjonsevne, og hovedtrener Kristoffer har lang fartstid. Partiet trener tirsdag 19:00-21:00 og torsdag 19:30-21:15.

Brasiliansk Jiu-Jitsu

Brasiliansk jiu-jitsu er en kampsport som særlig fokuserer på grep og kamp på bakken og er en stilart innen «submission wrestling». Forkortelsen BJJ benyttes ofte. BJJ er basert på kodokan judo, som i 1914 ble kalt «Kano Jiu-Jitsu» etter grunnleggeren Jigoro Kano. Kodokan Judo ble bragt til Brasil i 1914 av den japanske judoutøveren Mitsuyo Maeda, og videreutviklet av Gastão Gracie og hans etterkommere Hélio Gracie og Carlos Gracie. Treningstider for Brasiliansk Jiu-Jiutsu (min 16 år) er mandager og onsdager 19:00 til 20:30.

 

Please reload

bottom of page