top of page

Blog

Velkommen til Taekwondo gradering søndag 6. september i Letohallen


Sommergraderingen for alle partier blir søndag 6. september i konferansehallen til Letohallen. Dette sikrer at vi på alle måter kan følge FHI sin smittevernsveileder for idretten. Det blir også mulighet for foreldre til å kunne se på graderingen fra lang avstand. Dette er et arrangement og vi vil sannsynlig ikke overstige 200 personer. Gjør vi det så blir det stopp ved inngangen for foreldre og foresatte.

Graderingen før sommeren ble avlyst pga. Coronasituasjoen og denne graderingen kommer derfor til erstatting for den. Vi vil gjennomføre julegradering som vanlig, så fremt ikke smittevernsreglene endrer seg.

Program søndag 6. september

Kl 10.00 – 11.30 Gradering for NinjaKids 5-7 år

Oppmøte Kl 09.30 - Inngang fra norsiden (ikke gjennom hotellet)

Kl 10.00 – 15.00 Gradering for , Barn 8-12 år, Ungdom/Voksne og konkurransepartiet Oppmøte Kl 09.30 - (ikke gjennom hotellet)

Det kommer som vanlig til å bli mange spennende utfordringer

Huskeliste - Granderingen vil foregå med joggesko (innendørs) i Letohallen (ikke budosenteret) - Ta med litt mat og drikke. Det blir ikke solgt mat/drikke på område. - Ta gjerne med et håndkle for å tørke svette

Forutsetning for gradering er at du er ajour med betaling av treningsavgift.

Prisen for gradering er kr. 350 og betales med VIPPS ved fremmøte.

Velkommen til gradering i American Taekwondo Moo Duk Kwan.

Arkiv
bottom of page