Blog

Kiwi Maura har blitt sponsor av Øvre Romerike Budosenter


Daglig leder i Kiwi Maura, Tom Bergestuen har i dag inngått avtale som hovedsponsor av Øvre Romerike Budosenter. Avtalen har en toårig varighet med en total verdi på kr. 10.000. ØRBS har nå fått en fin partner for videre utvikling av tilbudet til barn og unge på Øvre Romerike.

Det er med stor glede at vi på få dager har fått en lokal butikk som sponsor og som aktivt vil være med å bidra til hjelpe klubben i en vanskelig tid og være med på å sikre et fremtidig godt treningstilbud til barn, unge og voksne innen Taekwondo og BJJ, sier Tor Arne Sandholt, styreleder i Øvre Romerike Budosenter.

For mer informasjon om Kiwi finner du på: Kiwi.no

Arkiv
Våre sponsorer

Vi trener på LetoHallen. 
Kjør forbi Puls, rundt hjørnet på kortsiden. Da ser du oss!

  • White Facebook Icon

Du kan ringe klubbens leder Tor Arne Sandholt 
på mobil 905 63 106

© 2020 Øvre Romerike Budo Senter