top of page

Blog

Eva Maria Mathisen fra ØRBS vant sølv i World Open virtual Championship


Det var under World Open Championship i Kata (mønster) med over 400 deltagere fra 19 land Eva Maria Mathisen hentet sølvet hjem til Øvre Romerike Budosenter. Gullet gikk til Marin Villanucci fra Argentina og bronsjen gikk til David Enright fra Irland.

Vi gratulerer også mye til vår søsterklubb Lauåsen IF, Moo Duk Kwan, som stilte med flere utøvere og tok hele tre medaljeplasser. Geir Rune Teigen tok gull i sin klasse, Oskar Andersen sølv og Janne Natalie Andreassen bronse. Dette satte stilarten American Moo Duk Kwan og Norge på kartet.

Dette var det første Digitale åpne Tang Soo Do mesterskap som er gjennomført. Deltagerne gjennomførte kata hjemme og sendte inn film til jurien for bedømming.

Arkiv
bottom of page