top of page

Blog

Ventetiden er over - Øvre Romerike Budosenter åpner for trening 18. mai


Styret i ØRBS har besluttet å åpne for trening fra mandag 18. mai. Vi gjennomfører en testperiode i mai, før vi går i ordinær drift med treningsavgift fra juni. Treningen skal gjennomføres i henhold til Norsk Kampsportsforbund sine retningslinjer, samt våre interne retningslinjer knyttet til trening i Korona perioden, sier Tor Arne Sandholt, styreleder i ØRBS

12. mai oppdaterte Norges Kampsportforbund retningslinjer for kampsporttrening i korona-perioden INFO

Alle i risikogruppe frarådes å delta på trening. Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand skal holde seg hjemme INFO

Følgende regler vil være gjeldende for trening på Øvre Romerike Budosenter:

- Det oppfordres sterkt til at det ikke brukes offentlig kommunikasjon til trening.

- Foreldre/foresatte tillates ikke å vente inne i lokalet. - Alle må oppgi navn og loggføres før trening, grunnet smittesporing. - Alle må vaske hender med desinfisering i det de kommer inn i lokalet. Trener vil stå i døren og ta imot utøvere.

- Slag, spark og våpenteknikker kan trenes parvis med bruk av pads/puter/beskyttelsesutstyr som hindrer fysisk kontakt, så lenge det er minst 1 meters avstand mellom utøvernes hode. Deltakere bør oppfordres til å ikke ta seg til ansiktet mens man bedriver aktivitet med felles utstyr.

- Innendørs fottøy er ikke påbudt og det kan derfor trenes barbent. Ta med sko for alternativ utendørs trening ved pent vær.

- Det er ikke tillatt å bruke garderober, men sanitæranlegg vil være åpent til bruk.

- Det tillates maks 20 utøvere i storeDojo og 10 utøvere i lilleDojo. - Antibac-dispensere er synlig på forskjellige plasser i lokalet og etterfylles regelmessig.

Interne rutiner på Budosenteret: - En trener må stå i døren og ta imot utøvere og passe på at alle vasker hender med desinfisering i det de kommer inn i Budosenteret. Alle trenere og utøvere må oppgi navn og loggføres før trening, grunnet kravet om smittesporing. - Mellom treningspartier: Gulv i Dojo, samt utstyr som er brukt til å slå og sparke på må rengjøres med desinfisering. - Etter siste trening: Gulv i Dojo, samt utstyr som er brukt til å slå og sparke på må rengjøres med desinfisering og tørkes av. Sanitæranlegg (toalettskål m/ knappen til å dra ned), håndvask og gulv i fellesareal sprayes med desinfisering og rengjøres med engangsmopp av trenere og andre frivillige utøvere etter siste trening. - Garderobe og møterom holdes låst. - Antibac-dispensere må settes ut på forskjellige plasser i lokalet og etterfylles regelmessig av trenerne. - Gulvet i fellesareal er merket med 1 meters avstand. - Alle utøver må være mest mulig på samme matte hele treningen, dog ikke når man slår/sparker på sekk eller Pads (Pads festet på Boo stokk med tape)

Arkiv
bottom of page