top of page

Blog

Møter verdens beste taekwondoutøvere


18. til 23. februar møtes verdens beste taekwondo-idrettsutøvere på Helsingborg Arena for to internasjonale mesterskap. Øvre Romerike Budosenter har fem utøvere med på turneringen. Først ut er Presidents Cup. Etter det avgjøres Sveriges første G1-konkurranse - Helsingborg Open i taekwondo.

Fra ØRBS reiser våre G-utøvere (Global Athlete) Elèn L Skaar, Kevin Blaker, Denis Tuft, Balder Johannsen og Magnus Sandholt. Påmelding til de to prestisjefylte konkurransene pågår fortsatt, men prognosen viser at rundt 1700 internasjonale deltakere samt 500 trenere vil ankomme Helsingborg 18. - 23. februar. Det er Helsingborg Convention & Event Bureau som har sponset arrangementet for byen sammen med Helsingborgs lokale taekwondo-forening Tian Dao.

På bilde ser du Magnus Sandholt, Dennis Tuft og Balder Johansen finpusser teknikken på dagens trening med trener Ken Johansen.

Arkiv
bottom of page