top of page

Blog

Bli sponsor av Øvre Romerike Budosenter


Øvre Romerike Budosenter har ca. 300 medlemmer, i hovedsak barn og unge fra Øvre Romerike. Klubben tilbyr treninger i Taekwondo og Brasiliansk jiu-jitsu 5-6 dager i uken, oftest flere partier samme dag. Vi er et av Eidsvoll største idrettslag og er drevet 100 prosent på dugnad. Alle trenere og støttepersonell stiller frivillig, uten noen form for avlønning. Eventuelt overskuddet går tilbake til fellesskapet gjennom økt aktivitet og innkjøp av nødvendig treningsutstyr.

Vi har et stort konkurranseparti som konkurrerer på høyt nivå både i Norge og internasjonalt. Øvre Romerike Budosenter har høsten mange gjeve medaljer i vår over 30 årlige historie, og har hatt mange utøvere på Norges landslag i Taekwondo. Vår utøver Tina Røe Skaar deltok også som eneste Taekwondoutøver fra Norge under Olympiske leker i Rio 2016, Vår utøver Tom Talgø vant sølv i EM for kadett i 2019 og vår tidligere utøver Richard Andre Ordemann er i disse dager i ferd med å kvalifisere seg til OL i Tokyo 2020. Gjennom årenes løp har et bredt utvalg av klubbens medlemmer deltatt og vunnet medaljer i internasjonalt store mesterskap, så vel som EM og VM.

Nasjonal og internasjonal synlighet Samarbeidspartnere/sponsorer kan ha nasjonal synlighet gjennom et samarbeid med Øvre Romerike Budosenter, gjennom at vi deltar på konkurranser i hele landet og i utlandet. For tiden har vi et knippe svært gode, unge lovende utøvere med stort potensiale for å nå langt!

Lokal synlighet Med over 300 medlemmer når du som sponsor mange foresatte og venner av klubben. Vi har en aktiv og flott hjemmeside (https://www.budosenteret.no) og er aktive på vår offentlige Facebook side. Vi har også flere lukkede Facebook grupper hvor du har mulighet for eksponering. Eidsvoll/Ullensaker blad har igjennom flere år dekket både graderinger og konkurranser hvor våre utøvere deltar. Idrettslaget har som prinsipp å handle lokalt der hvor vi finner konkurransedyktige produkter og leverandører lokalt. I våre treningslokaler i Letohallen på Dal er det gode muligheter for tilpasset profilering av klubbens partnere.

Sponsorprogram Øvre Romerike tilbyr følgende sponsorprogram:

- Hovedsponsor; sentralt plassert reklame på vår overtrekksdrakt og mulighet for synlighet i alle Øver Romerike Budosenter sine aktiviteter og arrangementer. Hovedsponsor hos Øvre Romerike Budosenter får en betydelig markedsprofilering i målgruppen. Sponsorpakken kan tilpasses samarbeidspartnerens ønsker og mål. Typisk vil være eksponering på alle våre fysiske og digitale kommunikasjonskanaler, og forutsetter en avtaleperiode på minimum 3 år.

Pris kr. 15.000 + produksjon av eksponeringsmateriell. Inkluderer eksponering på overtrekksjakke, stor skilt i våre lokaler og ved inngangsdør. Firmalogo på sponsortavle i lokalene, eksponering på vår nettside, Facebookside og -grupper. Vi kan også gjennomføre ett gratis selvforsvarkurs for ansatte i bedriften etter nærmere avtale. Det gis også mulighet til å ha stand på arrangementer, herunder stevner, graderinger eller ordinær treningskveld. Etter nærmere avtale vedr. betaling, gis det mulighet for foredrag av vår Olympiske utøver Tina Røe Skaar om hva skal til for å hevde seg i toppidrett. Foredraget har mange overførbare verdier til næringslivet.

- Sponsor; Øvre Romerike Budosenter sin attraktive og fokuserte samarbeidspakke utenom Hovedsponsorpakken.

Pris kr. 5.000 + produksjon av eksponeringsmateriell. Firmalogo på sponsortavle i lokalene, eksponering på vår nettside, Facebookside og -grupper. Vi kan også etter nærmere avtale gjennomføre selvforsvarskurs for ansatte i bedriften. Det gis også mulighet til å ha stand på arrangementer, herunder stevner, graderinger eller ordinær treningskveld. Etter nærmere avtale gis det også mulighet for foredrag av vår Olympiske utøver Tina Røe Skaar om hva skal til for å hevde seg i toppidrett. Her er det med mange overførbare verdier til næringslivet. Forutsetter en avtaleperiode på minimum 2 år.

- Samarbeidspartner; Øvre Romerike Budosenter sin enkleste og rimeligste samarbeidspakke utenom Hovedsponsor og sponsorpakken

Pris kr. 2.500 + produksjon av eksponeringsmateriell. Firmalogo på sponsortavle i lokalene, eksponering på vår nettside, Facebookside og -grupper. Vi kan også etter nærmere avtale gjennomføre selvforsvarskurs for ansatte i bedriften. Forutsetter en avtaleperiode på minimum 2 år.

For nærmer informasjon kan du ta kontakt med oss på budosenteret@gmail.com i dag.

Arkiv
bottom of page