top of page

Blog

Tre Norgesmestere og æresprisen Årets Sportånd til utøver fra Øvre Romerike Budosenter


Norgesmesterskapet i Taekwondo ble holdt i Oppsal Arena i Oslo lørdag 23. november. Øvre Romerike Budosenter stilte med åtte utøvere til start og endte med totalt 6 medalje og æresprisen Årets Sportsånd.

Kevin Blake, Tom Talgø og Elèn L Skaar ble Norgesmestere i Taekwondo og vant Gull, Jonas Madsen vant sølv. Anders Nannestad og Christofer Sandholt vant begge bronsje. Erikas Naujalis og Dennes Tuft presterte også godt i sine kamper, selv om det ikke endte med medalje denne gangen. Tim Robin Bjerke var påmeldt, men var skadet, så han stille opp i støtteapparatet i stedet. Trenere og Coacher Kristoffer Torseth, Frode Blaker, Ken Johansen og Tina Røe Skaar er svært godt fornøyd resultatet etter årets NM og gleder seg nå til Nordisk Mesterskap som holdes på samme sted 18. januar neste år.

Tom Talgø ble tildelt prisen Årets Sportsånd 2019. Tom har på en forbilledlig måte utvist god sportsånd til ære for idretten og æren av å delta på et mesterskap. Tom har igjennom utøvelse av god sportsånd utmerket seg som en god ambassadør for Taekwondo og de kjerneverdiene som World Taekwondo er bygget på.

Oppsummert kan vi si at vi er svært stolte av de prestasjonene som våre utøvere har oppnådd under årets Norges Mesterskap og vi har nå mange utøvere som også nå kan hevde seg internasjonalt, og nye talenter på vei oppover avslutter Tor Arne Sandholt, leder av Øvre Romerike Budosenter.

Arkiv
bottom of page