top of page

Blog

Gull og fire bronsje til Øvre Romerike Budosenter i Wonderfull Copenhagen


Gull og fire bronsje til Øvre Romerike Budosenter i Wonderfull Copenhagen Øvre Romerike Budosenter reiste med åtte utøver og to Coacher til Taekwondo-stevnet Wonderful Copenhagen i helgen. Resultatet ble et gull og fire bronsje.

Dette stevne har i flere år vært et av høydepunktene på kalenderen for mange norske utøvere og klubber. Wonderful Copenhagen har utviklet seg til å bli et populært stevne for utøvere fra hele Europa. I år er 13 land representert, inkludert Egypt og Marokko.

Gullet gikk til Tom Talgø på Knockout og bronse gikk til Elén L Skar, Kevin Blaker, Dennis Tuft og Tim-Robin Bjerke-Vatsøy. Anders Nannestad, Balder Johansen og David Vikan Fjell fikk en fin erfaring fra et internasjonalt stevne. Coacher er Ken Johansen og Frode Blaker.

Alle var heldige med trekningen og ble seedet frem slik at de havnet i semifinalen/finale kamper, med unntak av Kevin som vant første kamp mot Færøyene, men tapte neste i semifinalen. Balder og David var førstereis gutter på full kontakt og gjorde gode kamper mot meget rutinerte utøvere fra Danmark.

Arkiv
bottom of page