top of page

Blog

Tom Talgø fra ØRBS er nå kvalifisert til EM i Taekwondo


Foto: Ragnar Talgø

Tom Talgø med Coach Ken Johansen har i helgen gjort det store og vunnet Luxembourg Open 2019. Første kamp ble vunnet mot Tyskland 27-7, før det ble seier i semifinale med 21-11 mot Israel. Kronen på verket ble teknisk knockout i andre runde av finalen mot Tyskland.

Tom har med dette kvalifisert seg til Europamesterskapet for juniorer. Da er det tilbake til Marina D’Or nå i oktober og representere Norge for andre år på rad. Nå som første års junior. Norge har med dette fire utøvere som klarte å kvalifisere seg til EM.

Kristian Borgen fra Ski Taekwondo klubb hadde allerede klart kvalifiseringskravet, men toppet det med en gullmedalje i Luxembourg. Kristian deltok i forrige kadett-EM i Budapest og ble historisk der ved å ta Norges første medalje på herresiden i et kadett-EM med sin bronse. Kaja Husby Hansen fra Nesodden Taekwondo klubb tok en bronsemedalje i Luxembourg og dermed kvalifiserte hun seg også. Kaja deltok også i kadett-EM i 2017 og gjorde en god prestasjon der.

Den eneste utøveren som i år reiser til kadett-EM for å representere Norge er Amina Hammich fra Grorud Taekwondo klubb. Amina var allerede kvalifisert og i helgen tok hun en gullmedalje i Luxemburg Open.

Arkiv
bottom of page