Blog

Øvre Romerike Budosenter hentet hjem to gull og et sølv fra Finland

May 12, 2019

  

Foto Ragnar Talgø: Coach Frode Blaker med Gullvinnerne Elén L Skar og Tom Talgø, samt sølvinner Kevin Blaker

 

Elén L Skar, Tom Talgø og Kevin Blaker konkurrerte lørdag 11. mai i Nurtzi Open i Helsinki. De tok med seg to gull og et sølv hjem igjen etter mange overbevisende kamper. Dette viser at utøverne på Øvre Romerike Budosenter holder et svært høyt nivå.

 

Tom Talgø startet turneringen med å vinne 60-6 i sin første kamp. I den den andre kampen vant Tom 25-20 mot en sterk motstander fra Finland. Semifinalen endte 16-0 etter at motstanders coach kastet håndle ett minutt ut i første runde. Denne gangen også mot Finland. Finalen vinner Tom kontrollert 18-3 mot Sverige, ispedd et par-tre akrobatiske stunt. Gullet var dermed sikret i Nurtzi Open.


Kevin Blaker vant første kamp på «point gap» (28-7) mot Finland. I den andre kampen vant han 19-18 etter poeng i siste sekund av en svært jevn og spennende kamp. I finalen tapte Kevin knepent 7-10 mot Latvia. Han ledet store deler av kampen, men motstanderen fikk inn noen avgjørende poeng helt mot slutten kampen. Kevin kunne dermed ta med seg sølvmedaljen hjem fra Finland.
 

Det ble en klar seier til Elén L Skar i finalen (hennes eneste kamp). Dommeren stanset kampen 24 sekunder ut i første omgang. Elén ledet da utrolige 14-0. ØRBS sin Coach Frode Blaker måtte hjelpe dommeren med å teipe hjelmen fast på motstander etter at Elén sparket den av to ganger. Hun vant dermed en overlegen seier og tar med seg gullet hjem.

 

Frode Blaker var Coach under stevne og er strålende fornøyd med utøveres innsats.

 

Foto Ragnar Talgø: Tom Talgø imponerer med et akrobatisk spark

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
Våre sponsorer

Vi trener på LetoHallen. 
Kjør forbi Puls, rundt hjørnet på kortsiden. Da ser du oss!

  • White Facebook Icon

Du kan ringe klubbens leder Tor Arne Sandholt 
på mobil 905 63 106

© 2019 Øvre Romerike Budo Senter