top of page

Blog

Gull til Øvre Romerike Budosenter i Malmø Open 2019

Lørdag 27. april deltok fem utøvere fra ØRBS i Malmø Open, det største taekwondostevnet i Sverige. I år deltok 589 utøvere fra Sverige, Danmark, Norge, England og Marokko. Elén L Skar vant overbevisende sin første kamp mot Sverige 15-1 og gikk dermed videre til finale. Etter å ha ligget under 0-8 i første omgang av finalen, vinner hun til slutt 9-8 og tar gull i sin klasse. Tidligere ØRBS-utøver (nå Tøyen) Robin Johansen gikk tre sterke kamper. Dette resulterte i både gull i egen klasse og premie for stevnets beste mannlige utøver.

Oliver Sandholt gjorde en super innsats, men måtte til slutt se seg slått 0-5 av en sterk utøver fra Sverige i sin første kamp. Robin Hagen vant sin første kamp overbevisende 12-9 mot Sverige. I den andre kampen ble det tap 8-22 mot en sterk og rutinert utøver fra Danmark. Balder Johansen måtte dessverre kaste inn håndkleet i sin første kamp på grunn av en tidligere skade. Balder forsøkte i det lengste å fullføre kampen, men måtte til slutt gi seg. Kudos for sterk kampånd!

Kaia P. Aspdahl fikk dessverre ikke gått noen kamper da arrangøren trodde hun var for høyt gradert for sin klasse pga sitt røde belte. På tross av at ØRBS lagleder iherdig prøvde å dokumentere at dette bare er relatert til at vårt graderingssystem benytter ulike beltefarger enn WT, lot ikke arrangørens seg overtale.

ØRBS er godt fornøyd med innsatsen til alle utøverne. Deltakelse på stevner som dette gir viktig erfaring og læring i videreutviklingen av konkurranseutøverne våre. En stor takk til Cathrine og Ken Johansen som tok seg av all coaching, samt øvrige foreldre som stilte opp som sjåfører, støtteapparat og heiagjeng!

Arkiv
bottom of page