top of page

Blog

Beste kvinnlige Figther, tre gull og tre sølv til ØRBS i Helsingborg Open


Elén L Skar vant gull og ble kåret til beste kvinnlige Fighter under Helsingborg Open

Øvre Romerike Budosenter med stor suksess i Helsingborg Open. Team ØRBS reiste nedover med åtte utøvere og kom hjem med beste kvinnlige Fighther, tre gull og tre sølv. Alle utøverne gjorde en super innsats, og lyktes alle som en med å få til det riktige på matta.

Oliver Sandholt og Robin Hagen gjorde begge gode kamper, som til tross for tap ga verdifull læring og erfaring, de var tett på seier begge to!

Balder Johansen vant sølv etter tap mot en dyktig og rutinert utøver.

Erikas Naujalis gjorde debut i A, og møtte en norsk A-utøver med masse erfaring fra stevner i inn- og utland. Han vant sølv etter en finale som endte 15-12 til motstander.

Tim-Robin Bjerke vant første kamp overbevisende, og kom til finale med en meget tøff og rutinert motstander. Etter en skikkelig kriger-kamp endte det 13-8 til motstander, og sølv.

Tom Talgø gikk tre gode kamper som alle som én endte med overbevisende seier. Første motstander kastet håndkleet, og både semifinale og finale ble vunnet på poengoverlegenhet. Gullet var dermed sikret.

Kevin Blaker gikk sterkt og vant sin første kamp klart. Finalen ble en skikkelig thriller, og Kevin lå under med 1 poeng da det sto 5 sekunder igjen på klokka. I omtrent siste sekund satte han et hodespark og seieren var sikret med poengsummen 15-13! Det smakte godt med et velfortjent gull.

Elén L Skar vant første kamp i overlegen stil, og fortsatte inn i finalen på samme vis. Hun vant dermed gull, men det stoppet ikke der: På slutten av stevnet ble hun kåret til beste kvinnelige fighter!

Hovedtrener for konkurransepartiet Kristoffer Torseth retter en stor takk til l May-Britt Bjerke, som debuterte som coach i utlandet og coachet Elén til gull og beste fighter, og Ragnar Talgø for god back-up og støtte. Sist, men ikke minst, supportergjengen på tribunen, som alle var der og støttet og heiet.

Utøverne på konkurransepartiet i ØRBS har nå et svært høyt nivå og høster mange medaljer etter mange års fantastisk innsats fra frivillige trenere, foreldre og støtte apperat. All trening baseres på dugandsarbeid og vi har en sunn og god konkurranseskultur med mye idrettsglede. ØRBS taper aldri - Enten så vinner vi eller så lærer vi, sier Tor Arne Sandholt, Leder Øvre Romerike Budo Senter.

Arkiv
bottom of page