Blog

Norgesmester, to sølv og en bronsje til Øvre Romerike Budosenter

November 18, 2018

Foto: Carmela Canuel Torseth

 

Det ble fire medaljer av fire medaljekandidater fra Øvre Romerike Budosenter etter en meget solid innsats fra utøverene i helgens Taekwondo NM i Trondheim. Tom Talgø ble Norgesmester, Anders Nannestad og Tim-Robin Bjerke-Vatsø vant sølv og Kevin Blaker vant bronsje.

 

Det var også flott coach- og støttearbeid fra Ken Johansen og Frode Blaker, sier Kristoffer Torseth , hovedtrener i kamp. Vi må også berømme supporterne for knallbra innsats fra tribunene, Alt dette gjorde helgens stevne til en udiskutabel suksess for Øvre Romerike Budosenter sin del.

 

Det var også veldig gøy å se at Robin Bastian Johansen som gikk for Tøyen lyktes i å hente hjem en medalje etter seier i bronsefinalen. Etter et surt tap i semifinalen med en utilsiktet knock-out var seieren høyst fortjent!

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
Våre sponsorer

Vi trener på LetoHallen. 
Kjør forbi Puls, rundt hjørnet på kortsiden. Da ser du oss!

  • White Facebook Icon

Du kan ringe klubbens leder Tor Arne Sandholt 
på mobil 905 63 106

© 2019 Øvre Romerike Budo Senter