Blog

Lauvåsen IF Taekwondo er nå tilknyttet Øvre Romerike Budosenter


Med høy fokus på korrekte kjerneverdier fra American Moo Duk Kwan og Norges Idrettsforbund har Lauåsen IF Taekwondo vokst godt på 2 år siden den ble stiftet av Gerth Scerri og Ken Holter september 2016 og har nå over 70 aktive medlemmer.

Som et ledd i videre vekst er klubben nå tilknyttet Øvre Romerike Budosenter og trener gruppen. Dette for å videreføre stilarten og verdiene sterkere, samt få et tettere bånd til moderklubben ØRBS.

Sensei Gerth Scerri er Hovedtrener i Lauvåsen IF Taekwondo i Kristiansand. Han har trent Judo, Krav Maga og Taekwondo i til sammen over tyve år, og jobber blant annet som instruktør i konflikthåndtering i det daglige. Han har også tidligere vært aktiv konkurranseutøver. Han sitter nå i styret og er sponsor ansvarlig for alle idretts gruppene i Lauvåsen IF.

Arkiv
Våre sponsorer

Vi trener på LetoHallen. 
Kjør forbi Puls, rundt hjørnet på kortsiden. Da ser du oss!

  • White Facebook Icon

Du kan ringe klubbens leder Tor Arne Sandholt 
på mobil 905 63 106

© 2020 Øvre Romerike Budo Senter