top of page

Blog

Taekwondo gradering søndag 17. juni


Sommergraderingen for alle partier er søndag 17 juni med fremmøte kl 09.30. På lørdag er det åpen trening World Taekwondo kamptrening med OL og landslagsutøver Tina Røe Skaar med fremmøte kl 14.30

Graderingen for alle partier blir søndag på området til Army Days, Ravinevegen 23, Gardermoen. Innkjøringen blir skiltet. Du finner også mer info på www.armydays.no

Program lørdag 16. juni på Budosenteret

Oppmøte kl 14.30 - Spesialtrening fra Kl 15.00 - 17.00

OL og landslagsutøver Tina Røe Skaar kommer og holder WT kamptrening med treningsmetodikk fra landslaget. Her blir det mye spennende å lære for både utøvere og trenere.

Program søndag 17. juni på Army Days (Gardermoen)

NinjaKids 5-7 år Oppmøte kl 09.30 - Gradering fra Kl 10.00 – 1200

Det blir også før NInjaKIds mulighet for å sitte på en kjøretur med Leopard Tanks fra kl 12.00 til en subsidiert pris på kr 150,-.

Barn 8-12 år Oppmøte kl 09.30 - Gradering fra Kl 10.00 - 14.30

Ungdom/voksne

Oppmøte kl 09.30 - Gradering fra Kl 10.00 - 14.30

Det er første gang på lenge at vi samler alle til en felles gradering på samme område. Det kommer som vanlig til å bli mange spennende utfordringer med knusing av stein, sparking av pinner, trekking av kjøretøy, forsering av «strømførende» spindelvev og selvfølgelig mye kampsport.

Det blir også en helt unik mulighet for å sitte på en kjøretur med Leopard Tanks kl 12.00 til en subsidiert pris på kr 150,-. For NinjaKids må det være en av foreldrene/foresatt være med å passe på barnet og prisen er da kr 150,- for begge.

Vi har også et lavvoområde med salg av pølser, toast og drikke. Her er det benker, bord for familie og venner, men ta gjerne med noe å sitte på da vi er mange.

Huskeliste

  • Drakten blir sikkert møkkete, så ta med en pose eller lignende som den kan ligge i på vei hjem

  • Har du et par slitne joggesko, bruk dem! Joggesko må de ha på seg, og møkkete vil de bli! Ekstra sokker og klær for hjemreisen er lurt! (det er vanntank der, som også kan brukes til litt avspyling før hjemreise!)

  • Ta med litt mat og drikke (det er også mulighet for å kjøpe mat på området)

  • Ta gjerne med et håndkle

  • Foresatte og venner kan med fordel ta med noe å sitte på

  • Sjekk værmeldingen, kanskje smart med paraply eller solkrem - ett av to!

Forutsetning for gradering er at du er ajour med betaling av treningsavgift. Prisen for gradering er kr. 350 og betales i bankterminal ved fremmøte.

Velkommen til gradering i American Taekwondo Moo Duk Kwan.

Arkiv
bottom of page