top of page

Blog

Øvre Romerike Budo Senter tømte Malmø Open for edle metaller


Bilde: Christofer Sandholt og Anders Nannestad tok med selg edelt metall fra Malmø Open

ØRBS fortsetter med knallgode resultater og tok meg seg hele 9 medaljer av edel valør fra Malmø Open i Sverige denne helgen. Dette var et stort stevne med nærmere 700 deltagere fra Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Jordan.

Medaljer i Malmø Open 2018 ble som følger: Gull til Kevin Blaker, Christofer Sandholt og Dennis Tuft. Sølv gikk til Anders Nannestad, Stian Wilson Sannum og Erikas Naujalis. Bronse gikk til Oliver Sandholt, Tim-Robin Bjerke, Adrian Mathiesen og Elen Skaar (fra Gjerdrum TKD). Balder Johansen, David Vikan og Magnus Sandholt fikk også fin erfaring og mye læring selv om det ikke ble medalje denne gangen.

Hovedtrener Kristoffer Torseth er svært fornøyd med utviklingen og retter også en spesiell takk til Frode Blaker, Ken Johansen og Tor Arne Sandholt som bidrar som trenere. Det er en stor glede å se den utviklingen alle på laget har hatt og forsetter å ha. De legger ned betydelige antall timer med målrettet trening for å klare å hente ut prestasjoner som var utenfor rekkevidde. Det er også ingen tvil om at Fokus treningene med OL-utøver og landslagsutøver Tina Skaar bidrar mye til å løfte nivået videre. Det er også viktig å si at vi har en foreldregruppe som bidrar til et positivt og resultatfremmende miljø.

Det er heller ingen tvil om at Kristoffer Torseth som er hovedtrener for kamppartiet skal ha mye ære for utviklingen med sin kompetanse og dedikasjon, sier klubbleder Tor Arne Sandholt

Arkiv
bottom of page