top of page

Blog

ØRBS ble beste klubb


Landslagsutøver Tine Røe Skaar varmer opp Markus Storm Johannessen

Øvre Romerike Budo Senter kunne reise hjem etter helgens ØstlandsCup/NorgesCup på Bygdøyhus med hele 14 medaljer, syv gull, fem sølv og to bronse.

På lørdag startet det med Norges Cup hvor Tom Talgø vant gull. Kevin Blaker og Markus Storm Johannessen vant sølv i sine klasser etter imponerende kamper, sier Kristoffer Torseth, hovedtrener for kamp. Søndag var det ØstlandsCup og Gullmedaljene gikk til Amandus Gran, Anders Nannestad, Mathias Jimenez, Tim-Robin Bjerke-Vatsøy, Erikas Naujalis, og Oliver Sandholt (Barne-gull). Sølvmedaljene gikk til Andrian Mathisen, Jonas Madsen og Christofer Sandholt. Bronse gikk til Stian Sannum og David Vikan Fjeld. Balder Johansen og Magnus Sandholt kjempet også godt i sine kamper selv om det denne gangen ikke ble belønnet med medalje.

Øvre Romerike Budo Senter ble beste klubb i ØstlandsCup foran Ski Taekwondo klubb og Solør Taekwondo klubb på henholdsvis andre og tredjeplass. Når vi samtidig vet at utøvere fra klubben nylig også har tatt flere medaljer i internasjonale stevner så snakker vi om en svært positiv utvikling. Eidsvoll klubben har virkelig satt seg på kartet som en av de ledende taekwondo klubbene i Norge, sier Tor Arne Sandholt, leder i Øvre Romerike Budo Senter. Utøvere fra klubben skal også før sommeren konkurrere i Malmø og Lomma i Sverige, samt Global stevne i Østerrike hvor de beste i verden er med og konkurrerer.

Arkiv
bottom of page