Blog

ØRBS ble beste klubb

Landslagsutøver Tine Røe Skaar varmer opp Markus Storm Johannessen

 

Øvre Romerike Budo Senter kunne reise hjem etter helgens ØstlandsCup/NorgesCup på Bygdøyhus med hele 14 medaljer, syv gull, fem sølv og to bronse.

 

På lørdag startet det med Norges Cup hvor Tom Talgø vant gull. Kevin Blaker og Markus Storm Johannessen vant sølv i sine klasser etter imponerende kamper, sier Kristoffer Torseth, hovedtrener for kamp. Søndag var det ØstlandsCup og Gullmedaljene gikk til Amandus Gran, Anders Nannestad, Mathias Jimenez, Tim-Robin Bjerke-Vatsøy, Erikas Naujalis, og Oliver Sandholt (Barne-gull). Sølvmedaljene gikk til Andrian Mathisen, Jonas Madsen og Christofer Sandholt. Bronse gikk til Stian Sannum og David Vikan Fjeld. Balder Johansen og Magnus Sandholt kjempet også godt i sine kamper selv om det denne gangen ikke ble belønnet med medalje.

 

Øvre Romerike Budo Senter ble beste klubb i ØstlandsCup foran Ski Taekwondo klubb og Solør Taekwondo klubb på henholdsvis andre og tredjeplass. Når vi samtidig vet at utøvere fra klubben nylig også har tatt flere medaljer i internasjonale stevner så snakker vi om en svært positiv utvikling. Eidsvoll klubben har virkelig satt seg på kartet som en av de ledende taekwondo klubbene i Norge, sier Tor Arne Sandholt, leder i Øvre Romerike Budo Senter. Utøvere fra klubben skal også før sommeren konkurrere i Malmø og Lomma i Sverige, samt Global stevne i Østerrike hvor de beste i verden er med og konkurrerer.

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
Våre sponsorer

Vi trener på LetoHallen. 
Kjør forbi Puls, rundt hjørnet på kortsiden. Da ser du oss!

  • White Facebook Icon

Du kan ringe klubbens leder Tor Arne Sandholt 
på mobil 905 63 106

© 2019 Øvre Romerike Budo Senter