Blog

Gull til Tom Talgø fra Øvre Romerike Budo Senter i Dutch Open

 

Dutch Open i Nederland er kjent for å være blant Europas tøffeste stevner, og i år feiret de 45-årsjubileum. Nettopp her debuterte Tom Talgø i Global stevne og vant sine kamper overbevisende og kan reise hjem til Eidsvoll klubben med gullmedalje i dag.

 

Tom har lagt ned betydelig innsats på vei mot dette. Uten det grunnlaget han har fått fra våre treninger, ekstratreninger i klubben, fokustrening med Sensei Tina Røe Skaar, sparring hos andre klubber og egentrening ville ikke dette gått. Det er nemlig ikke bare å hente et gull i Dutch Open. Han skal ha masse skryt for dagens prestasjoner og det er langt ned mye innsats på fritiden av hjelpetrenerne Ken Johansen, Frode Blaker og Robert Sæbø Nilsen for å hjelpe våre utøvere opp og frem. Ragnar Talgø har også som en engasjert og støttende far tilrettelagt mye for at Tom får disse mulighetene til å utvikle seg slik han har gjort.

 

Noen ganger får man opplevelser i taekwondo-livet som gjør all jobb og innsats verdt det. Tom Talgø debuterte i sitt første Global stevne i Taekwondo i dag, med heldige meg som Coach, sier Coach Kristoffer Torseth. Dagens resultater baner vei for å sette Øvre Romerike Budo Senter på kartet igjen i de store turneringene, og vi forventer at vi vil se andre utøvere fra klubben delta på G-stevner også i tiden som kommer.

 

Neste helg er det nye muligheter med Norgescup og Østlandscup på Bygdøy hvor vi til sammen har 17 utøvere påmeldt, avslutter en stolt Coach og hovedtrener i kamp, Kristoffer Torseth på vei hjem fra Nederland.

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
Våre sponsorer

Vi trener på LetoHallen. 
Kjør forbi Puls, rundt hjørnet på kortsiden. Da ser du oss!

  • White Facebook Icon

Du kan ringe klubbens leder Tor Arne Sandholt 
på mobil 905 63 106

© 2019 Øvre Romerike Budo Senter