top of page

Blog

Et sølv og to bronse til utøvere fra Øvre Romerike Budosenter i Nordisk mesterskap i Taekwondo


Tom Talgø (Cadet +65) som før jul ble Norgesmester i Taekwondo vant denne helgen sølv i Nordisk mesterskap som ble holdt i Tikkurila Sports Park i Finland. Resultatet i finalen ble 16-17 etter en forrykende jevn kamp. Kevin Nilsen Blaker (Cadet -53) vant bronse etter resultatet 9-12 i semifinalen. Robian Bastian Johansen vant også bronsje med resultatet 23-28 i semifinalen (Robin gikk for Tøyen Taekwondklubb). Celine Linnea Sørgården Hatlen (Junior -59) debuterte i juniorklassen og fikk med seg mye god lærdom fra Finland.

Hovedtrener i kamp Kristoffer Thorseth er meget fornøyd med innsatsen i årets Nordiske mesterskap. Utøverne har alle fått til det samme på matta som vi trener på hjemme. Nå har vi fått enda flere ting å jobbe med, før årets første Norges- og Østlandscup i Jessheim Is- og Flerbrukshall 24. februar. Da skal over 20 utøvere fra ØRBS i ilden, sier en fornøyd Torseth.

Arkiv
bottom of page