Blog

Fire medaljer til ØRBS i Nordisk Taekwondo


Vi gratulerer sensei Kristoffer Thorset og WTF kampgruppa med to sølv og to bronse i Nordisk mesterskap i Taekwondo i Trelleborg, Sverige.

Det ble sølv til Kevin Nilsen Blaker, Cadet -45 kg A og Tom Talgø, Cadet -57 A. Bronsemedaljene gikk til Markus Storm Johannessen, Junior -53 kg A og Markus Gjervik sølv Junior -73 kg. For Robin Johansen, Junior -59 kg A ble den fin erfaring og mye læring. For alle ble dette en fin opplevelse med strålende innsats i kamper mot de beste i Norden. En prestasjon vi er stolte av i Øvre Romerike Budosenter. Nå gleder vi oss til Norges Cup / ØstlandsCup lørdag 25 februar hvor ØRBS nå har påmeldt 21 utøvere.

Arkiv
Våre sponsorer

Vi trener på LetoHallen. 
Kjør forbi Puls, rundt hjørnet på kortsiden. Da ser du oss!

  • White Facebook Icon

Du kan ringe klubbens leder Tor Arne Sandholt 
på mobil 905 63 106

© 2020 Øvre Romerike Budo Senter