Blog

Mye ubetalt medlemsavgift

May 15, 2016

Vi har en utvikling hvor hvor utestående medlemsavgift vokser. Dvs. at medlemmer ikke betaler for treningen. Det er en situasjon vi desverre ikke kan leve med, da vi har høye utgifter til lokaler (leie, strøm, vask og vedlikehold). Det er mange som jobber frivillig for å utvikle klubben og vi har ikke råd til å ha mange "gratispassasjerer" 

 

Det betyr at vi dermed ser oss nødt til å etablere samarbeid med inkassobyrå da vi hverken har tid, lyst eller anledning til å drive innkreving/purring ved siden av å drive klubben.

 

De som vet at de skylder penger anbefaler jeg å ta kontakt på mail budosenteret@gmail.com og gjøre opp/finne en løsning før det påløper seg innkassosalær og andre konsekvenser. 

 

En konsekvens for klubben av at mange ikke betaler vil føre til økt treningsavgift for alle. Vi har pr i dag ca. kr. 100.000 utestående.

 

Håper på forståelse for dette, slik at vi i hovedsak kan fokusere på å drive klubben sportslig fremover for barn, ungdom og voksne. Og glede oss over idretten sammen :-)

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
Våre sponsorer

Vi trener på LetoHallen. 
Kjør forbi Puls, rundt hjørnet på kortsiden. Da ser du oss!

  • White Facebook Icon

Du kan ringe klubbens leder Tor Arne Sandholt 
på mobil 905 63 106

© 2019 Øvre Romerike Budo Senter