Blog

Idrettsforbundet må være samlende for all norsk idrett

April 26, 2016

 

Regjeringen har opphevet forbudet mot proffboksing, men det er idrettens organisasjoner som selv blir en propp. Det er etter min mening opplagt at proffkamp må bli godkjent i løpet av 2016. NIF bør være en sterkere forkjemper og hjelpe til for å få flere kampsporter innenfor rammen av norsk idrett.

 

Norsk idrett har endret seg mye de siste årene og kampsportidretter samler mange aktive utøver som trener proft og dedikert både innenfor og utenfor idrettesforbundet. Idrettsforbundet må være samlende for all norsk idrett.

 

Det er opplagt at idretter som proffboksing, MMA, Brazilien Jiu-Jitsu Thaiboksing har vokst og vil fortsette å vokse i Norge. Vi er et Budosenter og har en historie og en filosofi som oppfordrer oss til å til oss læring fra alle kampsporter for å utvikle oss selv både som proff- og hobbyutøvere. Øvre Romerike Budosenter skal være et "hjem" for flere kampsporter og også bidra til at de som ønsker å utvikle seg innen ulike kampsporter kan gjøre dette innenfor rammen av Norges Idrettsforbund.

 

Øvre Romerike Budosenter

 

Tor Arne Sandholt

leder

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
Våre sponsorer

Vi trener på LetoHallen. 
Kjør forbi Puls, rundt hjørnet på kortsiden. Da ser du oss!

  • White Facebook Icon

Du kan ringe klubbens leder Tor Arne Sandholt 
på mobil 905 63 106

© 2019 Øvre Romerike Budo Senter

IMG_2810