top of page

Blog

Haglet 11 medaljer over ØRBS i helgen


Det ble en vellykket dag for Øvre Romerike Budosenter under Østlandscup på Bygdøhus i Oslo. Opprinnelig hadde vi 15 påmeldte utøvere, men Markus Storm fikk ikke motstander, og Markus G-man ble syk. 13 spente utøvere stilte til kamp, hvorav 4 debutanter. Michell, Celine, Yen Nhi og Andres gikk sine aller første kamper i dag.

Michell fikk barnegull, det gjorde også Magnus. Celine og Yen Nhi gikk begge to kamper hver og vant sølv. Sterk prestasjon! Andres gikk en meget god kamp og det var små marginer som dessverre tippet kampen til 5-3 til motstanderen. Robin gikk to gode kamper og tok gull. Stian gjorde comeback etter flere år borte fra matta, og vant gull etter at motstanderen ble disket. Syver gikk tre gode kamper og vant et velfortjent sølv etter litt for tøff motstand i finalen. Kevin og Amandus gikk også meget gode kamper og møtte hverandre i bronsefinale. Der gikk Kevin seirende ut etter en meget jevn kamp, og tok dermed bronse. Christofer fikk seg dessverre noen harde smeller i finalen og måtte gi seg etter et hodetreff, og måtte dermed nøye seg med sølv. Mariann gikk en kamp mot en tøff motstander og gikk ut av det med sølv. Sarah gikk en fantastisk god kamp og vant overlegent sin første seier i ungdom A etter 4 klare hodespark.

Alt i alt ble det 11 medaljer, 2 barnegull, 1 bronse, 5 sølv og 3 gull. Jeg er en meget stolt trener i dag. En stor takk til alle for dagens innsats, også til mine dyktige medcoacher som gjorde en flott jobb med utøverne.

Takk alle sammen!

Kristoffer

Arkiv
bottom of page