top of page

Blog

Øvre Romerike Budosenter fyller 30 år - Vi feirer med treningshelg, stort besøk fra USA, Tina i Rio


Grandmaster Charles Graham har bekreftet sin deltakelse sammen med flere representanter fra American Tae Kwon Do Moo Duk Kwan og Tae Kwon Do Moo Duk Kwan USA. Grandmaster Gene Perceval, Grandmaster Carlos Martin, Sensei Roy Wade, Stanley Heath, Arthur Roberts, Mick Lawrence og Jan-Tore Øvrevik (bosatt i Florida) kommer også. Dette vil bli et historisk øyeblikk som vi kan glede oss til. Vi skal feire sammen med Jessheim Kampsport Klubb og Eidsvoll fristil Taekwondo klubb som har samme utspring og samme Moo Duk Kwan Grandmaster.

Øvre Romerike Budosenter ble startet i september 1986 av Master Pål-Erik Ruud. Treningen foregikk i en privat Dojo på familiegården i Styri. Senere ble treningen flyttet en kort periode til Vilberg Ungdomskole. I 1992 etablerte Pål-Erik det som i dag er en direkte videreføring av Øvre Romerike Budosenter. Pål-Erik startet kommersiell/profesjonell undervisning på Hoelstangen i Eidsvoll. Klubben flyttet til nye lokaler på Leto-hallen i 1993.

Grunnlaget for Øvre Romerike Budosenter sin etablering, utvikling og opprettholdelse har sitt utspring fra USA hvor Pål-Erik bodde og trente under Master Charles Graham i 1985/86. Pål-Erik ble gradert til 1. Dan sort belte i september 1986 kort tid etter sin hjemkomst til Norge. Charles Graham, Mick Lawrence og Brian Smirk kom over fra USA og gradere Pål-Erik på låven til Ruud i Eidsvoll.

Charles Graham lærte Tae Kwon Do Moo Duk Kwan fra Forrest G. Blair. Blair var elev av vår stamfar som heter Eugene H. Perceval Jr. Perceval trente Moo Duk Kwan i Korea på 60 tallet. I november 2015 ble Pål-Erik forfremmet til 8. Dan Grand Master. Anledningen var feiring av Perceval sin 75års dag og 50 år med Moo Duk Kwan. Dette var første felles samling for alle klubber med utspring fra Perceval.

Program for helgen:

Lørdag 20.8.2016

  • 10:00-11:30 Historiefortelling med Perceval og Graham (tilgjengelig for alle)

  • 11:30-12:00 Demonstrasjon av Muay Thai/Thaiboksing og Brazilian Jiu Jitsu

  • 12:00-13:30 Felles trening for alle ungdom/voksne/kampgruppa

  • 13:30-14:00 Sambashow og demonstrasjon av kampsporten Capoeira

  • 14:00 Vi følger Tina sine innledende kamper på storskjerm i Dojon

  • 17:00 Sosialt og mat hjemme hos Pål-Erik for alle ungdom/voksne. Det blir påmelding på Facebook for å vite hvor mye mat vi trenger. Det blir en egenadel for matserveringen.

TV Sumo sendingene fra OL - Taekwondo:

14:00 Innledende kamper +80kg menn og +67 kg, kvinner

21:00 Kvartfinaler +80 kg menn og +67 kg, kvinner

00:55 Bronsjefinale og finaler +80 kg menn og +67 kg, kvinner

Søndag 21.4.2016

  • 12:00-13:30 Felles trening for NinjaKids og barn 8-12 år

  • 14:30-16:30 Trening for sortbelter og rødbelter (ungdom/voksne)

Sett av helgen og gjør deg klar til en lærerik, sosial og innholdsrik opplevelse.

Med vennlig hilsen

Øvre Romerike Budosenter

Tor Arne Sandholt

Leder

Arkiv
bottom of page