top of page

Blog

13 medaljer til Budosenteret (ØRBS) under helgens Taekwondostevne i Letohallen


Med 13 medaljer og første plass blant Norges kamp klubber under NorgesCup og ØstlandsCup i Letohallen i helgen befester Budosenteret seg som en av de beste Taekwondoklubbene i Norge.


Med fem gull og fem sølv blant kadetter og juniorer, samt tre gullmedaljer i barneklassen ligger Budosenteret på andreplass bak Hwa Rang Team Drammen som hadde god medaljegevinst i Poomsae, men som ren kampklubb (Vi har ikke Poomsae i vår stilart) er altså Budosenteret på førsteplass. Hovedtrener for kamp Kristoffer Thorset retter en stor takk til helgens coacher Line Tuft, Frode Blaker og Ken Johansen.


I tillegg deltok tre deltakere fra konkurransepartiet i Kata denne helgen på ØstlandsCup i Karate Kata i Skogerhallen, Drammen. De kunne de reise hjem med både sølv og bronse i klassen kvinner 18+ senior og gull i barneklassen. Det bety at Budosenteret totalt fikk 16 medaljer under helgens stevner.


Det er bare å gratulere så mye til alle våre utøvere for flotte resultater under helgens stevner. Jeg vil også takke alle frivillige under stevne som Budosenteret arrangerte i Letohallen. Det er mange som skal til for å kunne gjennomføre et stort stevne og alle kan være kjempestolte. Det er mye organisering, rigging, salg, coaching, show, kakebaking og mye mye mer, sier en begeistret stevneleder og klubbleder Tor Arne Sandholt.


Det ble solgt store mengder vafler, pølser, drikke og beskyttelsesutstyr under stevnedagen. Camilla Hagen som var ansvarlig for kiosk og utstyrssalg er stolt av dugnadsgjengen som hadde lange dager og sørget for at utøvere og besøkende var gode og mette.


Budosenteret bød også opp til forrykende show med samuraisverd, kata (mønster), selvforsvar og steinknusing med lyden av japanske krigstrommer i bakgrunnen til stor begeistring for publikum. Showgruppa besto av Josefine Simensen, Eva Mari Mathisen, Phillip Høvik, Tor Vidar Norbeck og Tor Arne Sandholt.


Til slutt vil Budosenteret takke stevnesponsorene Leto Eiendom AS og H-A kampsport AS for verdifulle bidrag for å kunne gjøre det mulig å gjennomføre stevne til glede for nærmere 400 utøvere og besøkende.

Comentarios


Arkiv
bottom of page